1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Transferlerle Yenilenen Yolda Refahın Anahtarı

Transferlerle Yenilenen Yolda Refahın Anahtarı

Transferlerle yenilenen yollar, toplumun refahını artırmanın ve sürdürülebilir kalkınmayı sağlamanın anahtarını sunuyor.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Büyük Millet Meclisi, yeni yıla gerek milletvekili değişimleriyle başlarken, DEVA, CHP ve Gelecek Partisi’nden ayrılan üç vekil, AKP’ye katıldı. Sırasıyla Hasan Ufuk Çakır’ın CHP’den, İrfan Karatutlu’nun DAva’dan istifası ve daha önce Gelecek Partisi’nden ayrılan İsa Mesih Şahin’in AKP’ye transferi gerçekleşti. Son gelişmeler sonucunda, Yeni Yol Grubu’nun milletvekili sayısı 20’ye indikten sonra, grup için alternatif çözümler geliştirilmesi gerektiği anlaşıldı.

Sözcü TV’de Serdar Cebe’nin sunduğu Ana Haber programında aktarılan bilgilere göre, sandalye sayısının düşmesiyle Yeni Yol Grubu yeni formüller üzerinde çalışıyor. Edinilen bilgilere göre, grubun bölünmemesi adına bir ilk çözüm önerisi hazır: Eğer yeni bir istifa yaşanırsa, dördüncü Yeniden Refahlı vekilden destek talep edilecek.

Transferlerle Yenilenen Yolda Refahın Anahtarı
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Düzce Detay Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.