1. Haberler
  2. DÜZCE
  3. Hülya Eroğlu’ndan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ne Özel Mesaj

Hülya Eroğlu’ndan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ne Özel Mesaj

Hülya Eroğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için özel bir mesajla gazetecilerin önemini vurguluyor. Detaylar için tıklayın!

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zafer Partisi Düzce İl Başkanı Hülya Eroğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle yazılı bir bildiri yayımladı. Eroğlu, basının özgürlüğünün olmadığı bir ülkede demokrasi, adalet ve milli irade üzerine konuşmanın anlamsız olduğuna dikkat çekti.

Hülya Eroğlu'ndan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'ne Özel Mesaj

Hülya Eroğlu, kamuoyunu doğru bilgilendirmek için çeşitli baskılara, tehditlere ve zorlu koşullara rağmen görevini icra eden tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladıklarını vurguladı. Ne yazık ki, kalemini satmayan ve gerçeği yazma mücadelesi veren gazetecilerin, soruşturmalara maruz kaldığı, yargılanıp hapse atıldığı bir durumla karşı karşıya olduklarını belirtti. Gazetecilik bir suç değildir. Milletin haber alma hakkı, hiçbir siyasi çıkar uğruna göz ardı edilemez. Gerçekleri yazan gazetecilerin susturulma çabaları, ülkenin geleceğine ciddi zararlar vermektedir.

Zafer Partisi olarak, milli çıkarları, vatanın birliğini ve halkın doğru bilgiye ulaşma hakkını koruyan, baskılara direnç gösteren tüm gazetecilerin yanındayız. Görevini gururla sürdüren basın mensuplarına başarılar diliyoruz ve haksız yere özgürlüğünden mahrum bırakılan gazetecilerin bir an önce serbest kalmalarını temenni ediyoruz. Ayrıca, aramızdan ayrılan basın emekçilerini rahmetle anıyoruz.

Hülya Eroğlu’ndan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ne Özel Mesaj
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Düzce Detay Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.