1. Haberler
  2. DÜZCE
  3. Başkan Muhammed Doğan Kaya’dan Net Mesaj: “Birlikte Başaracağız”

Başkan Muhammed Doğan Kaya’dan Net Mesaj: “Birlikte Başaracağız”

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anahtar Parti Düzce Merkez İlçe Başkanlığı, 27. Olağan Yönetim Kurulu Toplantısını teşkilat üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirdi.

DMHA DÜZCE-Toplantıda, teşkilat disiplininin güçlendirilmesi ve önümüzdeki döneme ilişkin yol haritasının netleştirilmesi ana gündem maddeleri arasında yer aldı.Toplantıya ilişkin değerlendirmede bulunan Anahtar Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı Muhammed Doğan Kaya, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, ortak irade ile hareket etmenin önemine dikkat çekti. Kaya, güçlü bir teşkilat yapısının başarının temel unsuru olduğunu ifade etti.Teşkilat içi koordinasyonun artırılması ve hedeflerin daha kararlı adımlarla hayata geçirilmesi yönünde kararların alındığı toplantı, “Birlikte başaracağız” mesajıyla sona erdi.

Başkan Muhammed Doğan Kaya’dan Net Mesaj: “Birlikte Başaracağız”
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Düzce Detay Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.