AK PARTİ DÜZCE'DE GECE GÜNDÜZ DEMEDEN SEÇİM ÇALIŞMALARINA TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

AK Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı Mehmet Gül, İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç,  İl Genel Meclis Üyeleri Dursun Ay, Şükrü Sert ve Musa Küçük ile birlikte Nuhlar, Hasanlar ve Düverdüzü köylerini ziyarette bulundular. Köy sakinleri ile bir araya, gelerek istek ve taleplerini dinlediler.

            Vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılaşan Merkez İlçe Başkanı Mehmet Gül Seçim çalışmalarına ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasına “Öncelikle selamun aleyküm değerli vatandaşlarım. Sizlere Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İl Başkanımız Hasan Şengüloğlu’nun selamlarını iletiyorum” diyerek başladı. Sonrasında ise şu açıklamalarda. 10 Martta SKM binasını kurduklarını, 14 Mart ‘tan itibaren sürekli sahalarda çalışmalar içerisinde olduklarını, gerek aday adayları ile gerekse adaylar ile ve tüm teşkilatla birlikte sahalarda olduklarını söyledi. 2023 hedeflerine, 2053 ve 2071 vizyonuna uygun bir Türkiye’yi hep birlikte el ele inşa edeceğine yürekten inandığını sözlerine ekledi.  Mehmet Gül, Türk Demokrasi Tarihi içinde en önemli seçimlerinden bir tanesinin 14 Mayıs seçimleri olduğunu vurguladı. Gül “Fotoğrafın büyüğüne bakarsak Türkiye için, vatan için, millet için Sayın Cumhurbaşkanımızın devletimizin bekası ve Türkiye Yüzyılı için olmazsa olmaz olduğunu hepimiz göreceğiz” dedi.

            AK Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı Mehmet Gül muhalefeti anlayamadığını söyleyerek “Biz TOGG diyoruz adamlar soğan diyor. Biz SİHA, TİHA diyoruz adam soğan diyor. Biz bazı ürünlerin mevsime bağlı olarak veya rekolteye bağlı olarak fiyatının yukarı çıkabileceği gibi düşebileceğini söylüyoruz ama adam bizi dinlemiyor ki. Bakın tarladan yeni ürün gelmeye başladı ve soğan başta olmak üzere sebzenin ve meyvenin fiyatı hızlı bir şekilde düşmeye başladı.

Bunların derdi başka” dedi. Sözlerini “Durmak yok koşmaya devam' diyoruz. Yürümek de yok artık. Hepinize bizleri bu saate kadar sabırla dinlediğiniz için teşekkür ediyorum” diyerek bitirdi.